• 通知公告

2013年1月将在巴基斯坦伊斯兰堡举行第十届IBCAST会议

第十届IBCAST会议(International Bhurban Conference on Applied and Science & Technology )将于2013年1月15日至19日在巴基斯坦首都伊斯兰堡召开。此次会议由巴基斯坦Centres of Excellence in Science and Applied Technologies(GESAT)主办,由中国的南京航空航天大学、哈尔滨工程大学、北京航空航天大学、西北工业大学和土耳其的 Dogus University协办。注册费,报名表及其他详细信息请见 www.ibcast.org.pk.

此次会议涉及的内容有

1. Advanced Materials

2. Control & Signal Processing

3. Fluid Dynamics

4. Wireless Communication Radar

5. Underwater technologies

6. Medical buy zyban online no prescription – if you need to order zyban online, you can use the our site. we have good prices and high-quality! fast shipping worldwide! Sciences

7. Biomedical Sciences

我校将择优赞助参会老师每人5,000 where to buy dapoxetine online shipping overseas. american men, this exercise to watch, one guy is lower, sildenafil dapoxetine review. RMB 的会议经费。希望广大老师积极报名参加。

报名参会的老师请尽快将论文摘要发到 zhengjunzi@nuaa.edu.cn 并附上个人简历。

Kytril